www.elenn-okienko.sk

 

V piatok 14. februára 2020 som dostala krásny a milý darček od môjho bývalého žiaka, ktorému som bola triedna len v 9.roč.
Janko HAMAR ďakujem za úžasný e-mail…  veľmi si vážim Tvoje slová, ktoré sú najkrajším ocenením mojej učiteľskej práce :)

 

Milá pani triedna Elenn,

ja sa Vám chcem veľmi poďakovať! Poďakovať za to, že ste nás veľmi dobre pripravili do života. Ako učiteľka, a hlavne ako človek. Naozaj to tak cítim a v dozretom mojom veku aj vidím.
Poďakovať za sústavné päťminútovky v 9.triede, ktoré nám pomohli zvládnuť prijímačky na strednú školu.
Poďakovať za Vaše ukázanie peknej vážnej hudby, vďaka ktorému navštevujem aj v súčasnosti koncerty v Redute a v Opere.
Poďakovať za ukázanie Vašej ľudskosti s deťmi z Detského domova a zapojenie sa do projektu. V živote som na daný víkend často myslel.
Poďakovať za pekné stretávky po škole, vždy sa veľmi dobre cítim medzi svojimi.
Poďakovať za všeličo iné, na čo si spomeniem, aj na čo si nespomeniem.

Poďakovanie, aj v písomnej forme je pekná vec, ale ja som zástancom hmotného poďakovania a dlho som rozmýšľal, ako prejaviť náš vďak. A keď som Vás uvidel na poslednej stretávke v krásnom kroji, prišla myšlienka spojiť moje časté návštevy v BB s priateľmi z Javoríku s výletom s triednou a spolužiakmi.
Chcel by som Vás pozvať na večer při cimbalovke. Spolu so spolužiakmi by sme s Vami radi strávili večer v Banskej Bystrici v Kolibe sv. Krištofa. V piatok 21.02. tam hrá ĽH Javorík, moji známi. Dopravu zabezpečím ja, vyrážalo by sa cca o 18. h zo Zlatých Moraviec a domov by sa prišlo po polnoci.

Ďakujem,
          s pozdravom J. Hamar

Leave a reply

TOPlist