www.elenn-okienko.sk

06.02. – 12.02.2017

 

Každý týždeň nový horoskop od Majky pre všetky znamenia…

Horoskopy od iných…                Ročný horoskop 2017 od Majky 

OKIENKO SNOV zverejňuje Majkin horoskop so súhlasom autorky Ing. Márie Petrovičovej
(kopírovanie pre iné ako vlastné potreby podlieha autorským právam)

 

BARAN (21.03. – 20.04.)

Bolo by fajn, keby ste si dali do poriadku všetky vzťahové záležitosti, nemyslím tým len partnerské, ale naozaj všetky, čiže aj priateľské, či rodinné. Tento týždeň síce neponúkne veľa príležitostí na váš osobný posun, ale o to budú prielomovejšie a intenzívnejšie, striehnite na svoju šancu. Veľkým plusom by bolo, ak by ste sami k sebe prechovávali viac pochopenia a nekládli si v jednotlivých dňoch do celodennej cesty čudné, niekedy až nezmyselné prekážky. Vlastníte skvelú predstavivosť, tú pretavte konečne do pozitívnejšieho vnímania dní, situácií a samotných ľudí. Stiesnené obavy budú otravné v prípade, že sa niečo „zomelie“ v práci. Snažte sa nič neodkladať a všetko riešte aktuálne, čím zažehnáte aj tieto nepríjemné a obmedzujúce vnútorné trenice. Zdravie – hlava (vrch hlavy).

 

BÝK (21.04. – 21.05.)

Do každého dňa zakomponujte vláčnosť a jemnosť, vzťahuje sa to aj na pánov, o priamosť a tvrdosť prejavu neprídete, o svoju povesť sa tým pádom obávať nemusíte. Niektoré situácie budú vyžadovať skutočne veľký nadhľad, preto pred tým, než nezmyselne a hlavne nevhodne vybuchnete, pokúste sa to „rozdýchať“. Za neprístojné správanie budete považovať prejav vám niekoho blízkeho, prepadne vás dokonca pocit hanby, čo by od vás nebolo pekné. Majte ľudí radi takých, akými v skutočnosti sú, buď pri nich stojíte a podporíte ich alebo ich jednoducho nenazývajte egoisticky priateľmi a preraďte si ich do kategórie známi, čím sa nebudete naďalej vystavovať podobným situáciám. Práce budete mať vyše hlavy, preto sa snažte všetko riešiť a dokončovať hneď za „horúca“. Vaše nároky na lásku stúpajú, čo nie je veľmi dobré, spravte s tým niečo. Zdravie – kostrč, kríže.

 

BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Za všetko, rozumejte – za každú maličkosť, sa budete vnímať ponížene a dehonestovane, čo samozrejme, nie je z vašej strany oprávnené. Do popredia pôjde vaša vzťahovačnosť doplnená zvýšenou citlivosťou a preto sa budete cítiť ukrivdene snáď v každej, aj tej najbežnejšej, situácii. V partnerstvách by ste si mali uvedomiť hodnotu vašich „polovičiek“, ktoré pri vás pevne stoja aj v tých „zaťažkávajúcich“ situáciách, no dá sa to povedať aj o vás? Niektorí z vás pocítia tlak vzrastajúcich nárokov aj na financie, čiže „povrchno“. Túžba vlastniť to, či ono, sa stane nešvárom vo vzťahoch, kde zdieľate spoločnú kasu. Hľadajte kompromisy alebo si aspoň vypočujte názor svojich „polovičiek“. V práci sa budete musieť viac usilovať, očakávajte aj o čosi viac povinností. Ako je vám už z mojej strany známe –  úsmev, láska, nádej a viera vždy spravia to svoje. Zdravie – trávenie, črevá – mikroflóra, pocit ťažoby na žalúdku a pod. (individuálny prejav).

 

RAK (22.06. – 22.07.)

Vo vás sa bude ukrývať menšia „sopka“, veľa ste toho pregĺgali, mlčali ste, no teraz vo vás budú všetky tieto pocity natoľko pálčivé, že ich začnete vypúšťať, čo sa postará o nejednu „padnutú sánku“ doplnenú o vytreštené oči. Niektorí zistia, že aj vy sa viete postaviť za seba, za svojich blízkych – rodinu i priateľov. Nenecháte si „skákať po hlave“ a dáte to patrične aj najavo. No, pozor na to, aby ste to „neprepískli“, prípadne, aby sa popri tom „nezviezli“ aj tí nevinní. V práci si spravíte „očko“ u niekoho významnejšieho, teda u človeka, ktorý má dosť dôležité slovo, čo vám do budúcna môže veľmi pomôcť. V láske sa s partnerom nezahrávajte a nezabúdajte mu/jej venovať dostatok času, čo vás môže len a len podporiť a viac spojiť. Nezadaní by mali na chvíľku odložiť svoju hanblivosť. Zdravie – pocit nesúladu typu – tu ma bolí, tu ma pichá a tu zasa ťahá – ponaťahujte si telo, zacvičte si.

 

LEV (23.07. – 23.08.)

O čo komplikovanejšie záležitosti vám osud do cesty vhadzuje, o to viac to pokladáte za veľkú výzvu, no vyhrniete si rukávy, obrazne povedané – „napľujete si do dlaní“ a idete s vervou do toho. Nateraz si tie rukávy môžete opäť zhrnúť. Týždeň bude o čosi pokojnejší aj na výzvy, aj na skúšky. Uvoľnite sa a nechajte sa každým dňom unášať smerom k pekným zážitkom a k tomu, že na všetko, čomu budete vystavení (aj to dobré, aj to zlé), sa nájde rýchle riešenie, prípadne sa to vyrieši bez potreby vášho zásahu. Vzťahy sa preoblečú za niečo noblesné – ženy budú ženami a muži budú tí, ktorí si oblečú nohavice. Dámy, nechajte sa teda s radosťou prekvapovať, čo si pre vás tí vaši zlatúšikovia pripravili. Nezadaní by sa mali lepšie poobzerať na pracovisku… že by unikol niekto vášmu skúmavému, jastrabiemu oku? Zdravie – 3. a 5. čakra.

 

PANNA (24.08. – 23.09.)

Vaša nálada sa bude dať prirovnať k rozšafnej, okolo seba budete rozdávať radosť, úsmev a dokonca i smiech. Hudba vás bude sprevádzať všade, kde to len bude možné. V rámci hudobného žánru vás to potiahne do čias vašej mladosti, pokojne si v domácnostiach aj zakrepčite, skvelo sa uvoľníte, nebojte sa do disko tancov zapojiť aj svoje „polovičky“

a ostatných členov rodiny. V láske dôjde k uzmiereniu, prípadne k vytiahnutiu bielej, mierovej vlajky. Nič sa nevyrovná pokoju a harmónii, ktorá je pre vzťah potrebná. Slobodné duše si konečne uvedomia, že sa od potenciálnych partnerov/iek nemusia báť očakávať viac. Prišlo to s potrebnou sebeúctou, ktorá vám teraz na oplátku otvorí dvere umožňujúce niekoho konečne spoznať. Práca vám pôjde poľahky, len pozor na komplikovanejšie povahy kolegov, či zákazníkov – klientov. Zdravie – okrem podbruška vás trošku môže potrápiť aj hlava.

 

VÁHY (24.09. – 23.10.)

Radi nechávate ľuďom „vyžrať“ to, čo im patrí, no v tomto prípade sa zastanete niekoho, kde by ste to ani omylom o sebe nepovedali. Budete sami zo seba prekvapení, ako aj z reakcií, ktoré vás budú sprevádzať v podstate každým jedným dňom. Vnútorná vyrovnanosť u vás dosiahne vysoké štádium a rovnako to bude vnímať aj okolie, ktoré vás bude s radosťou žiadať o radu, či váš názor. Vo všeobecnosti ako ľudia rozkvitnete a to aj fyzicky i duchovne. Vašu osobnú príťažlivosť budú ťažšie znášať vaše „polovičky“, kde sa nevylučuje, že sa na vás doslova „nacucnú“. V práci budete odvádzať skvelé výkony, ktoré budú rovnako fungovať ako výborný hnací motor pre vaše kariérne napredovanie. Na obzore sa ukáže zaujímavá príležitosť, nechajte si ju uležať v hlave, rozhodnutie, či do toho ísť alebo nie, nemusíte vysloviť hneď. Zdravie – kolená, bolestivejší chrbát.

 

ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

„Vznetlivosť“ je presne to slovo, ktoré bude vystihovať vašu náladu, už ste unavení z neustáleho upozorňovania, korigovania a mudrovania, čo sa týka vášho života a dáte to každému aj patrične pocítiť. V tomto prípade to však nie všetci myslia v zlom, tak sa to pokúste prehrýzť a pomyslieť si „svoje“ alebo sa snažte aspoň rozlíšiť, kto to myslí dobre a ušetríte si potom, v prípade vášho nervového výbuchu, nejaké následné „žehlenie“. V tomto týždni sa vám bude vo všeobecnosti ťažšie vstávať, no počas dňa to budete mať vykompenzované príjemnosťami, ktoré vás vždy rozžiaria. Vzťahy sa ocitnú v akomsi súlade a rovnováhe, čo je pre vaše vnútro veľmi potrebné. Nezadaní by si mali nechať v prípade spoznávania nových ľudí sexuálne harašenie na súkromie zakryté štyrmi stenami. Práca vám bude robiť radosť. Zdravie – oči, čelo, podbruško.

 

STRELEC (23.11. – 21.12.)

Závisť nie je príliš dobrým pánom, vaša fantázia si s vami natoľko vie zahrať, že všade vidíte len to, že každý sa má lepšie ako vy, nuž, možno sa tak budete mať aj vy, keď sa konečne prestanete sústreďovať na iných a potrebný čas radšej venujete sebe a svojim milovaným. Nepoukazujte na to, čo robia, ako sa správajú tí iní a ani neporovnávajte, radšej pracujte na sebe, veď podstatou je, že všetko, čo robíte, robíte pre seba, vrátane prípadných vnútorných zmien („okresanie“ povahových vlastností a pod.). Niektorí z vás by si mali dať pozor na hazard a hazardovanie ako také, je to myslené doslovne, aj obrazne, aby ste sa nechtiac nepripravili o to, na čom vám záleží. V láske sa stretnete zo strany „polovičiek“ s oponovaním, čo otvára skvelý priestor na komunikáciu, ktorej je v poslednej dobe u vás veľmi málo. A nezadaní by si mali osvojiť čaro komunikácie. Zdravie – celková únava, pocity opuchnutia.

 

KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Snívanie nie je zakázané, práve naopak, je viac, než žiadúce, no v tomto prípade snívanie prepojené na minulosť nie je príliš vhodné. Túžba vrátiť sa tam, kde všetko ukážkovo fungovalo (konkrétny vzťah, práca, financie, priateľstvá a pod.), bude taká silná, že vás to potiahne do silných stavov smútku. Berte to tak, že v minulosti ste si v daných situáciách odžili, čo ste si mali a teraz je dôležitá prítomnosť. Nezanedbávajte tých, ktorí stoja pri vás, stoja o vaše pohladenie, milé slovo, či len o pozornosť, skrátka nepotlačte silu prítomnosti na úkor uplynulej minulosti. Snažte sa a pracujte na tom, aby ste našli spokojnosť a radosť. Všetko sa vám darí a dariť bude, o tom ani na chvíľku nepochybujte a radšej sa stretávajte s ľuďmi, ktorí vám to nezabudnú pripomínať. V práci aj v súkromí bude všetko v poriadku. Zdravie – celková spomalenosť – „komótnosť“.

 

VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Čokoľvek nepríjemné a nepriaznivé zakryjete a potlačíte svojou roztomilosťou a všeobecnou obľúbenosťou. Nezdary a prekážky si dajú nateraz „pohov“ a vy sa s pohodou môžete v každom dni sústreďovať na to potrebné a dôležité. Zaskočí vás síce jedno, nebudete vedieť, či viac príjemné alebo zvláštne, pozvanie, či už na kávu alebo obed/večeru. Všetko, čo bolo pre vás nepríjemné a zároveň nevyhnutné, sa stane pre vás rutinné a tak to už nebudete považovať za niečo „zaťažkávajúce“. V práci sa vo vás prebudí žiarlivosť nasmerovaná voči niekomu, kto do tejto práce prišiel až po vás. Chce to pokoj… nie, táto osoba vás nezatieni a ani nepredbehne, pozor, aby ste sa však na ňu nesústredili tak intenzívne, že vám vaše vlastné povinnosti budú unikať alebo sa dostanete do časového sklzu, čiže o nejaké pracovné poníženie by ste sa v podstate postarali dokonale sami. Súkromie a láska má zelenú. Zdravie – hlava, stres, tlak, pitný režim.

 

RYBY (20.02. – 20.03.)

Veľmi chcete, aby bolo všetko, čo s vami súvisí, dokonalé a kolosálne. Kolosálny úspech, zdar, obdiv, bankový účet – je to síce pekné, že na tom aj pracujete, no na druhej strane vás to veľmi vyčerpáva a nezostáva vám dostatok energie pre oblasti, kde je energia veľmi potrebná. Pracovné povinnosti budú zvládnuteľné, napriek jednej malej skúške, ktorá sa zjaví okolo štvrtka. V súkromí sa spoliehate na seba a iba na seba, otvorte dostatočnú príležitosť ukázať sa všetkým členom rodiny. V láske sa upokojíte a necháte sa hojdať vlnami vlastných, no príjemných, pocitov, ktoré vás učičíkajú natoľko, že sa celkovo upokojíte a tým sa zbavíte aj stresu doliehajúcemu na vás z každého jedného dňa. Vo všeobecnej rovine majte pod kontrolou rozmarnosť, tá by vás mohla dostať do stavu veľmi nepríjemného rozladenia. Zdravie – povrchové pocity svrbenia, pálenia, začervenanie a pod.

 

Za vašu priazeň a podporu ďakuje Mária Petrovičová
Zdroj: www.zlatemoravce.info

OKIENKO SNOV zverejňuje Majkin horoskop so súhlasom autorky Ing. Márie Petrovičovej
(kopírovanie pre iné ako vlastné potreby podlieha autorským právam)

 

Leave a reply

TOPlist